Jedz mało i chudnij

Zbilansowana
dieta oznacza jedzenie warzyw,
owoców, roślin strączkowych – a wszystko to w we
właściwych proporcjach. 40 procent diety
winny stanowić warzywa. W
skutecznej diecie powinny
być pomidory, papryka, bakłażan, cukinia, brokuły, botwinka,
cebula, czosnek, cykoria, dynia, fasolka szparagowa, kalafior, kapusta, ogórki
i szeroki wachlarz warzyw. Nie może w niej
brakować szparagów oraz szpinaku. Najlepiej
gotowanych w wodzie lub na parze, nie smażonych,
bez dużej ilości przypraw. Ryby, drób, jaja kurze i
przepiórcze, mięso wołowe trzeba spożywać raz lub dwa razy na siedem dni. Cukier można spożywać od
czasu do czasu, czyli wyjątkoworzadko,
bo nie jest to element niezbędny w diecie.Jadanie co trzy godziny
sprawia, że nie jesteśmy głodni i organizm nie
gromadzi kalorii na zapas, nie domaga się wielkich ilości
pożywienia. Codzienne jedzenie wiedzie do efektywnego
gubienia kalorii. Porcje jedzenia muszą być niewielkie –
jedząc niewiele możemy czuć się nasyceni,
naukowcy to opisali. 4-6 łyżek tłuszczu dziennie
na pewno jest właściwe. Oleje
roślinne i oliwa są niezwykle
dobre dla zdrowia. Orzechy włoskie
{zawierają|mają w sobie|posiadazdrowy tłuszcz, więc
trzeba je koniecznie włączyć do
zdrowej diety. Należy
jadać produkty jak najmniej
przetworzone, bo jedynie takie są bardzo zdrowe, mają w
sobie to, co najlepsze. Warto zrezygnować z dań sprzedawanych
w puszkach i słoikach, bo są one zazwyczaj
niezdrowe. Produkty muszą być najlepszej
klasy, bo tylko wysoka jakośćjest gwarancją dobrego
posiłku.

tekst dostepny na stronie : viagra

kamagra tanio